plisatelier profile

plisatelier @plisatelier

Co-founders @brikenmiloti @tonluli

ADVERTISEMENT

3 Comments
Shkodër, Albania

Perdet metalike #metalic#curtains

plisatelier Pictures, @plisatelier Pictures,
plisatelier 2 months ago

ADVERTISEMENT

0 Comments
plisatelier Pictures, @plisatelier Pictures,
plisatelier 2 months ago
3 Comments
plisatelier Pictures, @plisatelier Pictures,
plisatelier 2 months ago

ADVERTISEMENT

0 Comments
Shtepia e "Pashko Vases"
plisatelier Pictures, @plisatelier Pictures,
plisatelier 3 months ago

ADVERTISEMENT

2 Comments

riciklim i veshjeve , pambuk dhe mendafsh @colors_of_zadrima

plisatelier Pictures, @plisatelier Pictures,
plisatelier 3 months ago
0 Comments

#cafee  & #color

plisatelier Pictures, @plisatelier Pictures,
plisatelier 3 months ago
0 Comments
plisatelier Pictures, @plisatelier Pictures,
plisatelier 3 months ago
2 Comments

Arbereshet , nga : Mario Calivà

plisatelier Pictures, @plisatelier Pictures,
plisatelier 4 months ago
0 Comments
plisatelier Pictures, @plisatelier Pictures,
plisatelier 4 months ago
2 Comments

#peme#33m  diameter #lezhe

plisatelier Pictures, @plisatelier Pictures,
plisatelier 4 months ago
1 Comments
plisatelier Pictures, @plisatelier Pictures,
plisatelier 4 months ago
1 Comments
plisatelier Pictures, @plisatelier Pictures,
plisatelier 4 months ago
0 Comments
plisatelier Pictures, @plisatelier Pictures,
plisatelier 5 months ago
0 Comments
Rrubig, Lezhë, Albania

#albanianstonetexture  photo: Xhoana Thanasi

plisatelier Pictures, @plisatelier Pictures,
plisatelier 6 months ago

Page 1 of 3 pages, displaying 1-18 of 45 results